Tuinontwerp

Tuinontwerp

Bij het maken van een Tuinontwerp, is het natuurlijk van grootbelang dat de wensen van de eigenaars ten alle tijden centraal blijven staan. Daarom luisteren wij altijd goed naar onze opdrachtgevers om gezamenlijk tot een goede basis te komen. Vervolgens zullen wij hier onze eigen visie op los laten, die wij zullen onderbouwen met onze kennis en ervaring in een nieuwe tuin ontwerpen. Zo komen we samen tot een tuin die volledig klopt, zowel dat deze tuin prettig voelt, als dat de tuin goed technisch en verantwoord gerealiseerd is.

Een tuin ontwerpen

Het gehele proces van het ontwerpen van een nieuwe tuin kost natuurlijk veel meet- en denkwerk. Het is een erg belangrijke eerste stap in dit proces, alleen zo kan er namelijk een goede en realistische fundering tot stand komen. Maar hier zullen wij u natuurlijk volledig in begeleiden en ontzien.
Na het eerste contact en het maken van een afspraak komt MartGarden bij u op locatie. Dan zullen we uitgebreid alle wensen doorspreken en de gehele tuin opmeten. Vervolgens komen we nogmaals langs om samen het ontwerp door te nemen. Mocht u de wens hebben, dan kunnen wij ook een 3D tuin ontwerp voor u maken. Dit stelt u goed in staat om al vroegtijdig de beleving te hebben hoe het is om in uw nieuwe tuin te staan. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp en hier ook echt helemaal tevreden mee bent, zullen wij een passende offerte opstellen en bespreken wanneer er gestart kan worden.
We doen er alles aan om onze tuinontwerpen zo persoonlijk mogelijk te maken, hierbij kijken wij niet alleen naar uw persoonlijke wensen. Praktische aspecten als de architectuur van uw huis, de richting van de zon en overige (eventuele) factoren nemen wij ook mee in onze adviezen.

Een tuinontwerp laten maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die uw tuin te bieden heeft? De hoveniers van MartGarden denken graag met u mee, zij barsten van de creativiteit, kennis en ervaring! Waar u waarschijnlijk zelf ook al ideeën heeft maar wellicht niet helemaal weet hoe deze te vertalen naar papier, helpen wij u om het maximale uit uw tuin te halen.

Hierbij kunt u kiezen voor een ontwerp met of zonder beplantingsplan. Wanneer u zelf over weinig tot geen kennis van planten beschikt, raden wij u aan om hier wel gebruik van te maken. In de praktijk is dit namelijk een onderdeel dat nogal eens onderschat wordt. Denk bijvoorbeeld aan: verschillende hoogtes van planten ten opzichte van elkaar, kleurcombinaties, de vormen van de bladeren en de bloeitijden. Andere elementen waar goed rekening mee gehouden moet worden, zijn de positie ten opzichte van de zon of juist die van benodigde schaduw. Wanneer u alle seizoenen door van een kleurrijke tuin wilt kunnen genieten, zal er ook rekening gehouden moeten worden met planten die ook in de koudere maanden een mooie kleur behouden. Naast het selecteren van de beste planten voor uw tuinontwerp helpen we natuurlijk ook met het kiezen van de beste tuinmeubelen. Wanneer kunt u bijvoorbeeld beter een tuin loungeset kiezen en wanneer toch beter een meer traditionele tuinset met houten tafel? Wij zullen over alle aspecten met u mee denken en indien gewenst u hierover adviseren. Of het nu gaat om het ontwerpen van tuinen of houtwerk op maat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

    Ooievaarsweg 30, Zeewolde
    Telefoon: 06 307 403 45
    GeopendMaandag – Vrijdag 08:00 – 18:00