Houtwerk

Houtwerk

MartGarden uit Zeewolde is er voor al uw tuinen en houtwerk op maat. Mocht u op zoek zijn naar een houtwerk specialist voor het maken van een houten overkapping, carport, schuttingen, tuinhuisje, houten tuinmeubelen of wat voor hout maatwerk u in gedachten heeft? Onze vakmannen staan voor u klaar en gaan met veel plezier alle uitdagingen aan. In onze dagelijkse werkzaamheden zijn wij veelal bezig met het plaatsen en bewerken van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig houtwerk op maat. Wat wij zo mooi vinden aan het werken met hout? Hout elementen in uw tuin dragen enorm bij aan het creëren van een fantastische natuurlijke uitstraling, natuurlijk helemaal wanneer dit perfect is ingespeeld op de verhoudingen van uw tuin. En laat MartGarden nou net juist daar zo goed in zijn! Bij al onze werkzaamheden staan de wensen van de klant centraal. Met deze wensen en onze vakinhoudelijke kennis en ervaring zijn wij samen in staat om voor uw vraagstuk tot de mooiste oplossingen te komen. Het is ons doel om u te helpen bij het (weer) optimaal kunnen genieten van uw tuin.

Hout maatwerk

Mocht u geïnteresseerd zijn in een houten maatwerk oplossing, dan komen wij graag en vrijblijvend bij u langs om alle wensen te bespreken. Door bij u op locatie te komen, kunnen wij direct een goede indruk krijgen van de gehele en de gewenste situatie. Dit stelt ons vervolg weer beter in staat om tot een resultaat te komen dat bijdraagt aan uw droomtuin.

Schuttingen

Een veel voorkomend vraag stuk is schuttingen plaatsen van hout. Geheel afgestemd op uw wens en voorzien van de best bijpassende houtsoorten maken wij deze perfect op maat. Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen diverse duurzame hardhouten of uit geïmpregneerde houtsoort. Natuurlijk adviseren wij hier ook gewoon in nadat uw wensen concreet zijn.

Houten overkapping

Het plaatsen van een houten overkapping brengt vele voordelen met zich me. Zo ziet het er niet alleen erg fraai uit, indien goed uitgevoerd, maar heeft het vele praktische voordelen. Zo zorgen houten overkappingen in uw tuin er namelijk uitstekend voor dat u beschermd bent tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen, wind en natuurlijk zon. Naast houten tuinoverkappingen realiseren wij ook traditionele houten priëlen, of juist moderne priëlen van hout. Varanda’s, schuren en tuinhuizen van hout. Ook hier zullen wij u volledig begeleiden in het uitkiezen van de meest geschikte houtsoort.

Houten tuinmeubelen

Mocht u opzoek zijn naar een specialist in op maat gemaakte tuinmeubelen. MartGarden heeft veel ervaringen in het maken van op maat gemaakte houten tuinmeubelen. Hierbij kunt u denken aan meubelen zoals tuintafels, loungesets, picknicktafels of houten banken en stoelen. Of mocht u verder nog andere wensen en ideeën hebben met betrekking tot het renoveren van uw tuin? Contacteer ons dan gerust, zodat we samen kunnen sparren over de beste aanvullingen voor uw droomtuin.

Neem contact met ons op

    Ooievaarsweg 30, Zeewolde
    Telefoon: 06 307 403 45
    GeopendMaandag – Vrijdag 08:00 – 18:00