Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is een vak op zich. Want wanneer u eenmaal die droomtuin heeft aangelegd waar u zolang naar heeft uitgekeken, is het natuurlijk zaak om deze zo lang mogelijk zo mooi mogelijk te houden. Dit gaat niet zonder zorg en aandacht, er zal dus afhankelijk van uw tuin tijd in geïnvesteerd moeten worden. En juist dit is een gegeven waar het mensen vaak aan ontbreekt. De tijd om aandacht aan een tuin te kunnen besteden en deze dus van de benodigde tuinonderhoud te kunnen voorzien. Of wellicht heeft u meer dan genoeg tijd, maar wilt u toch graag tuin onderhoud uitbesteden omdat u zelf simpelweg niet over de juiste kennis beschikt? Wat ook het geval is, MartGarden staat voor u klaar om uw tuinonderhoud uit handen te nemen. Onze hoveniers werken namelijk altijd met materialen die perfect op alle verschillende situaties zijn afgestemd.

Tuinonderhoud specialist in Zeewolde

Of u nu graag zelf in de tuin aan de slag wilt gaan, of toch meer van het tuinonderhoud uitbesteden bent. MartGarden is de tuinen specialist uit Zeewolde die perfect bij u past als tuinonderhoud bedrijf. Wij nemen namelijk met alle liefde het onderhoud van uw tuin van u over, of natuurlijk een deel van uw tuin onderhoud. Of het nu gaat om het onderhouden van tuinen voor bedrijven of om particulier tuin onderhoud. Met onze hoveniers vinden we altijd een goede samenhang die ook nog eens perfect op uw wensen aansluit. Of wij hierbij nu een ondersteunende of juist een adviserende rol moeten hanteren, dit zullen we vooraf eerst goed bespreken aan de hand van uw persoonlijke tuin wensen. Hier kunnen uiteraard op periodieke basis afspraken voor gemaakt worden om uw volledige tuinonderhoud over te nemen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen om uw tuin volledig zomer- en winterklaar te maken. Voor uw tuinonderhoud uitbesteden bieden wij vele mogelijkheden waarin wij altijd klaarstaan om te adviseren en te voorzien van leuke en praktische tips. Wilt u weten wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom tuinonderhoud uitbesteden?

Waarom en wanneer is tuinonderhoud uitbesteden juist zo geschikt? Los van het feit dat onze hovenieren beschikken over grote kennis van bomen en planten en al het noodzakelijke gereedschap in huis hebben, sommen wij nog even een aantal punten voor u op:

 • Uw tuin zal langer mee gaan, dus u kunt langer van uw mooie tuin genieten.
 • Langer genot van een bloeiende tuin.
 • Het kan u zelf veel tijd besparen om elders in te besteden.
 • Voor u voelt tuin onderhoud teveel als een verplichting of een stress factor.
 • Mogelijk bent u langere tijd van huis en wilt u bij thuiskomst weer in uw tuin kunnen ontspannen.
 • Wellicht bent u fysiek niet in staat om het zelf te doen.
 • Uw tuin heeft achterstallig onderhoud, maar u weet zelf niet waar te beginnen.
 • Onze hovenieren beschikken over grote kennis van bomen planten en helpen u het beste uit uw tuin te halen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die MartGarden voor u en uw tuin te bieden heeft? Of dit nu gaat om tuinonderhoud, tuin renovatie, houtwerk op maat of voor een complete tuinaanleg? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen doorlopen en een plan kunnen realiseren dat volledig op uw wensen is afgestemd.

Neem contact met ons op

  Ooievaarsweg 30, Zeewolde
  Telefoon: 06 307 403 45
  GeopendMaandag – Vrijdag 08:00 – 18:00