Tuinrenovatie

Tuinrenovatie kan in verschillende situaties een erg goed alternatief zijn voor uw situaties. Heeft u last van achterstallig onderhoud, is de stijl niet langer een match met uw huidige voorkeuren? Misschien bent u wel net verhuist en wilt u graag ook de tuin verfraaien, of wilt u juist uw huisverkopen en is dit een manier om de waarde van uw woning te verhogen. Diverse aspecten van uw voortuin en of achtertuin kunnen aan bod komen, denk hierbij bijvoorbeeld aan: schuttingen, het gazon vernieuwen of de bestrating opknappen. Tuin renovatie kan ook ingezet worden bij het maken van een onderhoudsarme tuin. Er zijn tal van mogelijkheden! MartGarden kan u helpen met uw tuinrenovatie in Zeewolde en omstreken, zo bent ook u in staat om uw droomtuin gerealiseerd te krijgen.

Tuin vernieuwen met MartGarden

Samen maken we een plan voor de renovatie van uw tuin. Hierbij kijken we wat voor alternatieven er mogelijk zijn binnen het herstellen van uw huidige tuin, of dat u wellicht toch liever gaat voor een nieuwe complete tuinaanleg. Eerst zal hierbij goed gekeken worden naar alle wensen en of de tuin aan de hand hiervan weer in de originele staat hersteld zal moeten worden. Zo zorgen we ervoor dat er een goede fundering is voor het uitbesteden van uw tuinrenovatie. We kijken altijd eerst goed naar alle materialen die reeds op locatie aanwezig zijn en welke we hier eventueel van kunnen hergebruiken. Waarbij er bij tuinaanleg in het algemeen voornamelijk met nieuwe materialen gewerkt zal worden. Tuinrenovatie werkzaamheden kunnen als volgt zijn: 

  • Het vernieuwen van oude beplanting.
  • Het gazon vernieuwen, dmv nieuwe graszoden of zaaien.
  • Herbestraten van uw tuin of oprit.
  • Vernieuwen van schuttingen
  • Het creëren en realiseren van een vernieuwde tuinindeling.
  • Diverse vormen van grondwerk zoals: uw tuin egaliseren of juist hoogte verschillen realiseren.

Tuinrenovatie Zeewolde - MartGarden

Benieuwd naar de mogelijkheden van tuinrenovatie voor uw tuin? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. MartGarden heeft hoveniers uit Zeewolde die u altijd vakkundig te woord zullen staan betreffende de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van alle uiteenlopende aspecten die vallen binnen tuin renovatie. Of het nu gaat om het maken van beplantingsplannen, vijvers, houtwerk op maat, tuin indelingen of bestratingsmaterialen. MartGarden is de tuinen specialist uit de omgeving van Zeewolde. We komen graag bij u op de koffie om samen vorm te geven aan uw droomtuin.